Több éves marketinges, ezen belül tartalommarketinges tapasztalattal a hátunk mögött pontosan látjuk, hogy kik azok, akik sikeresebbek a többieknél: Azok, akik energiát szánnak a minőségi tartalmak előállítására, folyamatosan kommunikálnak és jelen vannak a különböző felületeken.

Ugye te sem szeretnél lemaradni?

 

Ha a kérdésre igen a válasz (és miért ne lenne az), akkor itt az ideje, hogy elkezd!

 

Azonban ha úgy érzed, segítségre van ehhez szükséged, legyen szó hirdetési szövegekről, landing page-ek írásáról, létrehozásáról, akár csak a weboldalad átszövegezéséről, új tartalmak (blog, cikkek, sztorik) írásáról.

Bármi is legyen a célod, bármilyen szöveget is szeretnél, keress minket bizalommal.

 

Létrehoztunk néhány csomagajánlatot a szerintünk legfontosabbakhoz, de ha ettől eltérő tartalomra van szükséged, keress minket a lehetőségekért!

 

De addig is nézd meg, miért ezt a kétféle szövegírást ajánljuk!

 

 

Miért hatékony marketingeszköz számodra a hírlevél?

 

  • Remek kapcsolattartási lehetőség. Már havi 1 hírlevél is alkalmas arra, hogy a szezonális ajánlataidról, híreidről értesítsd vele a vendégeket.

  • Nem kerül sokba. Így juttathatod el a legolcsóbban üzeneteidet azokhoz, akik feliratkoztak a hírleveledre, tehát határozottan kifejezték érdeklődésüket szállásod iránt.

  • Mérhető az eredményessége. Ha szeretnéd, hírlevélkezelő-rendszeredben megnézheted azt is, hányan nyitották meg a levelet, így következtetni tudsz arra, hányan foglaltak egy-egy levél hatására.

 

Miért indíts blogot weboldaladon?

  • A jó blog valósággal hívogat az utazásra. Egy olvasmányosan megírt blogcikk közel hozza a leendő vendégekhez a rájuk váró élményeket. A cikkekre felhívhatod a figyelmet a hírlevélben, vagy Facebook-oldaladon is.

  • Komoly értéket adhatsz a tartalommal. Ha rendszeres, színvonalas olvasmányt kínálsz, nagyobb eséllyel választják épp a te szálláshelyedet. A cikkek szólhatnak életszerű utazási tippekről, a környék útikönyvekben nem található nevezetességeiről és természeti szépségeiről – minél egyedibb, annál jobb.

  • A keresőben is könnyebben megtalálnak. A Google ugyanis az eredeti, minőségi tartalmat „szereti”, és azokat teszi könnyebben megtalálhatóvá, akik ilyet használnak oldalukon. A hírlevelek és blogok írásával természetesen magad is megpróbálkozhatsz.

 

Ha azonban úgy gondolod, hogy sem időd, sem türelmed, sem szakértelmed ehhez, akkor szívesen segítünk: meggyőző hírlevélszövegekkel, olvasmányos blogcikkekkel és a témák kiválasztásánál is.

 

Ezért új szolgáltatásként engedd meg, hogy bemutassuk azokat a megoldásokat, csomagokat, melyekkel levesszük a válladról a munka nagy részét. Összeállítottunk több csomagot is, biztosan találsz köztük az igényeidnek megfelelőt:

 

Alap csomag - havi 1 hírlevél, 2 db blogbejegyzés:

Havi 1 hírlevél, 12 000 Ft + áfa

Havi 2 db 3 ezer karakteres blogcikk ára (képekkel, feltöltés nélkül): 7000 Ft + áfa / db

Teljes ár: összesen 26 000 Ft + áfa/hónap

 

Midi csomag – havi 2 hírlevél, 4 db blogbejegyzés

Havi 2 hírlevél: 11 000 Ft + áfa / db

Havi 4 db 3 ezer karakteres blogcikk (képekkel, feltöltés nélkül): 6 500 Ft + áfa / db

Teljes ár: összesen 48 000 Ft + áfa/hónap

 

Maxi csomag – havi 4 hírlevél, 8 db blogbejegyzés

Tartalma: Havi 4 hírlevél: 10 000 Ft + áfa / db

Havi 8 db 3 ezer karakteres blogcikk (képekkel, feltöltés nélkül): 6 000 Ft + áfa / db

Teljes ár: összesen 88 000 Ft + áfa/hónap