Ismersz egy rakás marketinges eszközt, de fogalmad sincs, honnan szerezz mindenre időt, energiát, kapacitást, hogy elmerülj bennünk, netán alkalmazd is őket?

Nincs időd semmire, hiszen a vendégházad napi teendőit is Te intézed?

Elindítottuk marketingtanácsadásunkat, mert szükség volt rá.

 

  • Napi szinten kapod a különböző segítő szándékú leveleket, tanácsadóktól, hogy mire figyelj oda, ha a marketinged tervezed?

  • Szeretnéd rendezni a fejedben a nagy káoszt, és szeretnél végre egy olyan úton haladni, amiről nem kell letérni, és kifejezetten a Te vállalkozásodra van szabva?

  • Szeretnéd, ha nem kéne ennyit foglalkoznod a marketinggel, mert ezer más dologgal is kellene időt szánnod?

 

Téves azt feltételezni, hogy azért mert egy kicsi vendégház vagy, nem kell marketingterv.

Csapatunk azért dolgozik nap mint nap, hogy a felmerülő kérdéseitekre választ adjon és segítsen a kommunikációdat, marketingedet optimalizálni. Az is téves feltételezés, hogy akkor, ha a főszezonban megy a szállásod, akkor hátra is dőlhetsz, mert úgyis mennek hozzád a vendégek.

Egyrészt mert óriási a verseny, másrészt gombamód nőnek az új szálláshelyek, harmadrészt nyilván a szezonon kívül is szeretnéd, ha jönnének hozzád a vendégek. A vendégházad lelkét természetesen a belső kivitelezés adja.

 

Marketingtanácsadásunkat kérés esetén fejlesztési tanácsadással is össze tudjuk kötni.

 

Különösen akkor lehet erre szükséged, ha úgy érzed, valami nem kerek a házban. A berendezés hiányos, túl eklektikus, nem elég otthonos. Ha egy picit szeretnéd a mostani enteriőrt egységesíteni, vagy tudni szeretnéd, mire van szükségük a vendégházadat látogató vendégeknek, akkor neked erre a szolgáltatásunkra van szükséged.

 

Ha nincs még kiforrott marketinged, vagy úgy érzed, lehetnél hatékonyabb, vagy változtatni szeretnél a jelenlegin és iránymutatásra van szükséged, többféleképpen is segíthetünk:

 

1 órás marketingtanácsadás:

Kérd 1 órás telefonos vagy Skype-os tanácsadásunkat, ahol részletesen megbeszélünk mindent, ami ahhoz kell, hogy eredményesen szólítsd meg vendégeidet.

Az 1 órás tanácsadás ára: 15 000 Ft + áfa

 

Min. 2 órás marketingtanácsadás:

Objektíven elemezzük a szállásod, vendégházad által nyújtott szolgáltatásokat, meghatározzuk jelenlegi és potenciális vendégeid jellemzőit, értékeljük eddigi marketingstratégiád eredményességét. Felállítunk egy alap marketingtervet, árajánlatot adunk a felmerült marketingeszközökről.

A 2 órás tanácsadás ára mindössze: 25 000 Ft + áfa

 

Bármelyiket is veszed igénybe, 1 héten belül megkapod a tanácsadás írott anyagát is.